Fascinatie over juwelier

Standaard bieden wij 2 kwaliteiten diamant met. VS1/E en SI/G. Beide diamanten bestaan op het oog aangaande hete kleur en kwaliteit waarbij een VS1/E de oudste kwaliteit kan zijn. Voor een uitgebreide uitleg hierover verwijzen we u dan ook tot onze kennisbank.

Indien de diamant het lichtwegend breekt en op ons magische manier reflecteert oefent ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Regelrecht Diamonds adviseert u dan ook gaarne bij dit vinden met een ideale diamant. Op deze plaats vindt u dan ook ons uitgebreid assortiment regelrecht uit voorraad leverbare diamanten, vanaf 0,3 karaat altijd vergezeld met ons certificaat van de internationaal betere kwaliteit instituten IGI, GIA en HRD.

Indien u op speurtocht bent tot een ring wanneer geschenk met ons vriendje of teneinde gewoon zodra versiering te dragen mag een modieuze ring een ideale afwisseling zijn. Ze zijn beschikbaar in honderdtallen stijlen en maten en kunnen geraken gedragen via mannen ofwel dames vanwege dagelijks of formeel gebruik.

Ons aanbod tweedehands gouden ringen is breedvoerig en divers. Zo beschikken over wij goudkleurige ringen bezet met echte diamanten doch ook hebben wij ons ruim collectie ringen bezet betreffende zirkonia wegens een bewuste koper. Wij bieden ons diversiteit aan kleuren, bijvoorbeeld bicolour, geel-, rosé- ofwel witgouden ringen, maar tevens met edelstenen waarmee een goudgele ringen bezet bestaan.

De capaciteit aangaande de zetting kan zijn voor diamantringen betreffende groot waarde. Enerzijds moeten de pootjes smal zijn om een briljant echt tot bestaan recht te laten komen, anderzijds behoren te ze sterk voldoende bestaan om de briljant vast te kunnen behouden.

Ons basic ring om je vinger kan zijn leuk, maar ons extra glinstering en Di amore sparkle is toch precies eventjes wat leuker. Voor Lucardi bestaan daar veel ringen betreffende diamant ingelegd. Daar zijn meerdere soorten.

Een aantal aangaande de leukste metalen ringen hebben abstracte ontwerpen, combinaties over Keltische knopen, of enkele banden in één ofwel meerdere kleurcombinaties. Andere ontwerpen hebben bloemen, insecten ofwel dieren, artistiek weergegeven op het oppervlak over de ring.

Een kwaliteit betreffende ons diamant is beoordeeld op fundering van 4 aspecten; Cut, Carat, Clarity & Colour, verklarend een 4C´s. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijven met al die 4 C’s.

Schrijf jouw in wegens onze nieuwsbrief en wees op de hoogte over de nieuwste collecties, oudste acties en kortingen.

Een niet-gecertificeerde diamanten bestaan verkrijgbaar in briljant slijpsel en Princess slijpsel. Door een diamant op een bepaalde manier te slijpen ontvangt dit een flikkering en kleurenspel die de steen extra glans melden. Briljant en Princess zijn 2 slijpvormen.

Wit goudgele diamanten ring betreffende saffier Deze wit goudgele diamanten ring betreffende saffier is een schitterend sieraad het meteen in het oog springt. Wit goud Bent u ons liefhebber van wit goud? Deze ring is gemaakt aangaande 14 karaat goud in een kleur w

Hierdoor bestaat daar nauwelijks absolute zekerheid aan een kwaliteit betreffende een diamant. Daar staat tegenover dat de prijs voor een ook niet-gecertificeerde diamant heel wat lager ligt dan die van een diamant betreffende een certificaat. Daar bestaan immers nauwelijks onkosten gemaakt voor het laten beoordelen aangaande een diamant.

Soms kan zijn er een mogelijkheid om de ring te personaliseren waardoor dit klassieke cadeaus bestaan voor ontvangers met elke leeftijd. Ringen met edelstenen mogen elegant en eenvoudig bestaan met ons solitair juweel, ofwel ze mogen omvangrijk en dramatisch zijn met heel wat stenen.

Die herenring mag niet in uw sieradenkistje mankeren. 8 kt. Eis deze herenring heel eenvoudigweg websites en hij is in een mum van tijd voor u thuis geleverd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over juwelier”

Leave a Reply

Gravatar